Tudnivalók

Foglalj szállást telefonon, ahol egyébként bármilyen felmerülő kérdésedet felteheted! Figyelj arra, nehogy rejtve legyen számod, ugyanis ha így hívsz, nem fogadjuk el foglalásod!

Hogyan foglalhatsz szállást nálunk?

Mindössze egy telefonhívásba kerül, és máris egyeztetjük, mikor lenne megfelelő a szolgáltatás igénybe vétele. A megbeszélt időpontban pedig igényes, tiszta környezet vár rátok, mely akár több napos tartózkodásra is kiválóan alkalmas.

Kit vihetek magammal?

Elsődlegesnek tartjuk a diszkréciót, így nálunk valóban minden a négy fal között marad. Mindegy, milyen jellegű kapcsolat fűz partneredhez, számunkra az igényes környezet biztosítása, és vendégeink kényelme a legfontosabb, ezen felül pedig rátok van bízva, mivel, hogyan töltitek az időt. Lakásunk színvonalára garanciát jelent, hogy prostituáltakat, ittas, vagy bódult állapotban levő személyeket be sem engedünk, ezzel nem csak a lakás igényességét érjük el, hanem a vendégek maximális elégedettségének is eleget tudunk tenni.

Milyen felszereléssel rendelkezik a lakás, valamint mik az egyéb tulajdonságai?

A lakás alapvetően csendes egyrészt mert a Dohány utcára néz, másrészt új jól szigetelt ablakok vannak beépítve, valamint a tájolásából adódóan és a klímának köszönhetően a nyári melegben is hűvös. Lakásunkban két fő részére biztosítunk frissen mosott ágyneműt, törölközőt, tisztálkodó szereket, és mindazokat a készülékeket, amelyek kényelmetekhez szükségesek. A gépesített és evőeszközökkel,tányérokkal felszerelt konyha hosszabb tartózkodás esetén lehetővé teszi, hogy összedobjatok valami finomságot.  Műszaki felszerelések:  WIFI, kábelTv, DVD lejátszó és mini-hifi, valamint színváltós lámpa áll rendelkezésre, hogy szuper legyen a hangulat, illetve kényelmesen teljen az idő.  Az igényesen kialakított fürdőszobában hajszárító, tusfürdő, a hálószobában franciaágy szolgálja az együtt töltött idő minőségét. Ásványvizet, teát kávét biztosítunk! Mindezzel kapcsolatban egyetlen kérésünk van csupán, hogy mindent rendeltetésszerűen használjatok!

Tilosban járok, számíthatok a diszkrécióra?

Lakásunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy a bejutás egyszerű legyen. A folyóson ez az utolsó lakás, így senki se megy el a bejárati ajtó előtt. Természetesen a társasházi szabályok betartására ügyeljetek, és kerülendő a hangoskodás is, de ezen felül a teljes diszkréció biztosított számotokra. Ha szabadjára engednétek fantáziátokat, és fotókat, videókat készítenétek, ehhez kérjétek írásos hozzájárulásunkat!

Hogyan történik a fizetés?

A kulcsátvétel alkalmával tudjátok rendezni a  búvóhely ellenértékét, melyről nyugtát fogtok kapni. Ha számlát szeretnél, erre vonatkozólag jelezd igényed az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával!

Mi a helyzet az ott felejtett tárgyakkal?

Megőrizzük őket egy hónapig, bármikor átveheted tőlünk.